Kérdése van? Keressen bizalommal: +421 905/985 160

Mi az az illóolaj?

   

Amint megillatoztam a Young Living illóolajokat, rögtön tudtam, ez az! Szerelem első illatra...Gyönyörű tiszta illatok, hatalmas rezgésszinttel, fénylenek, világítanak! Magával ragadtak, teljesen lenyűgöztek immár 1 éve. Napi szinten használja a családunk, gyógyírt találtunk minden gondunkra.

A terápiás illóolaj sokkal több egy éterikus illatnál, amit gyakran párologtatunk, és testi, lelki, érzelmi, fizikai egyensúlyunk visszanyeréséhez használunk. Az illóolaj a minket körülvevő természetről üzen, a természet energiáit  közvetíti. Használata visszaállítja a belső harmóniát, amit életünk során valahol, valamikor elvesztettünk. 

Az amerikai Young Living cég  egyedüli a világ illóolaj piacán, mivel csakis a saját terményeit használja fel az illóolajok gyártása során. Csakis így tudja garantálni a legjobb minőséget, a terápiás hatást - "SEED to SEAL" garancia (a magtól a palackozásig). Különös gonddal termeszti és ápolja a növényeit, vegyszer és adalék anyag mentesen a hagyományos eljárásoknál időigényesebb, kíméletesebb eljárással állítja elő belőlük az illóolajakat desztillációval.

 
   
 


A teremtés eredeti állapotában, az Édenkertben, a növények őrizték a világ spiritualitásának leggyengédebb és legillanóbb olajait. Minden növény tulajdonképpen géniusz, vagyis angyal, s ezt a kis daimónt alakjáról, vagy színéről, vagy virágáról, vagy gyümölcséről is felismerhetem, de nem közvetlenül, hanem csak absztraktul, ahogy a szem valamit fel képes ismerni. Közvetlenül az élő növényről csak az orr szerezhet tapasztalatot, mert a legmélyebbet benne az élő olaj mondja meg. 
Az illat a növényi lény titka." 

Hamvas Béla


   
 
25 tény a Young Living illóolajakról
 
A Young Living 25 éve nyújt inspirációt a jóllét, a célkitűzés és a bőséghez úgy, hogy a természet ajándékait magas minőségű illóolajokká desztillálja. Az iparág vezetőjeként a védett Seed to Seal® minőségi ígéretet választotta. Ezek a vezérelvek segítik a Young Livinget, hogy megvédjék a bolygót, és olyan tiszta, hiteles termékekkel rendelkezzenek, amelyek tiszta lelkiismerettel és barátaival és családjával megoszthatók.

1.  A céget 1994-ben alapították, 25 éve a hálózati marketing és az esszenciális illóolajok piacának piacvezetője. 
 
1989-ben a Young Living alapítója, D. Gary Young elültette az első levendula magokat egy hektárnyi területen a washingtoni Spokane-ben. 5 évvel később Gary és Mary Young elköltöztették a cégüket, a Young Living Essential Oils-t a utahi Rivertonba, majd későbbi állandó lakóhelyükre, Lehibe. A magas minőségű esszenciális illóolajok iránti folyamatosan növekvő keresletnek köszönhetően a Young Living megtervezhette és felépíthette a legnagyobb, és a legfejlettebb technológiával rendelkező illóolaj-lepárló üzemet Észak-Amerikában. Ma már ennek köszönhetően számos, részben vállalati tulajdonú, valamint a Young Livingtől független partner farmmal rendelkezik szerte a világon. 
A cég mára a jóllét és az esszenciális illóolajok világvezetőjévé nőtte ki magát.  
 
2. 26 irodája és kutató központja van szerte a világon, valamint 150 elosztó központ, ahonnan több, mint 150 országba szállít termékeket. 
Irodái öt kontinensre terjednek ki, de mindegyiken van farmja, kivételt ez alól csak az Antarktisz jelent. 
 
3. Több, mint 600 különböző termék, mely megváltoztatja az életed. 
-  Több, mint 270-féle esszenciális illóolaj és illóolaj-keverék, melyek elkészítése a Magtól a Zárjegyig minőségi előíráson alapulnak.
-  Több, mint 60-féle Savvy Minerals smink termék, a kompromisszumok nélküli szépségért.
-  Különleges termékcsaládok a személyes higiénia, bőrápolás nem csak nők, hanem csecsemők, kisgyermekek és férfiak számára is!
-  Thieves otthoni tisztítószereket tartalmazó termékcsalád, melyek segítségével otthonodat természetes segítséggel alakíthatod olyan megnyugtató szentéllyé, ahol kezdetét veheti a jóllét. 
 
4. 2015-től kezdődően az éves árbevétel minden évben 1 milliárd dollár felett alakult, 2017-től kezdve pedig 1,5 milliárd dollárt is meghaladja.
Több, mint 1 millió új tag regisztrált csak a 2018-as évben, ma már taglétszáma meghaladja a 6 millió főt.  
  
 
5. 23 vállalati tulajdonú és partner farmmal rendelkezik. 
  • A Bella Vista Farm a Young Living család legújabb tagja, mely az olaszországi Reggio Calabria-ban található. E farm bergamott esszenciális illóolajat állít elő.
  • 2018-ban a spanyolországi Vida de Seville lepárló és a washingtoni Labbeemint Partner lepárló üzem csatlakozott a Young Living partnerfarmjai közé. A Villa de Seville balzsamos szuhar, tömjén és mirrha illóolajok előállítását, a Labbeemint pedig a fodor-, és bormenta illóolajok lepárlását végzi.
  • A Young Living számos sajáttulajdonú és partnerfarmmal rendelkezik szerte a világon. Farmjai megtalálhatóak Kanadában, Equádorban, Ománban, a Fülöp-szigeteken, Taiwanon, Ausztráliában, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Bulgáriában, Horvátországban, valamint Dél-Afrikában is. Szeretnék, ha 2024-ig minden évben 5 új farmot alakíthatnának ki.  
 
6. Több, mint 3300 alkalmazottja működik szerte a világban, akik elkötelezték magukat a Young Living küldetése, céljai, és értékei mellett.  
A víziója egyszerű: "Szeretnénk minden otthonba eljuttatni a Young Living esszenciális illóolajait. Ezt a víziót kombináljuk a küldetésünkkel, céljainkkal és értékeinkkel, melyet tagjainkkal és alkalmazottjainkkal is megosztunk. Így jön létre a minőség, a fenntarthatóság és az integritás, s az a cég, mely vezető az illóolajok piacán, s felel a globális jóllét forradalmáért."
 
Utahban nemrég szavazták meg a Young Livinget a legjobb cégnek, mely a legjobb média, dizájn és kommunikációs csapatokkal rendelkezik. Nem csupán a cég maga kitüntetett, hanem a utahi Monában levő Young Living Lavender Farm Percheron lovai is díjnyertesek.
 

A YOUNG LIVING TAGSÁGGAL JÁRÓ ELŐNYÖK

A Young Living cég tagjaként rálépsz arra az ösvényre, mely egy más életstílushoz vezet – ahol ajándékba kapsz kiváló minőségű termékeket, ahol átalakíthatod pénzügyi jövődet, s jobb irányba változtathatod meg életmódodat. Merülj el benne, és élvezd a hálózatépítés előnyeit, szerezz tapasztalatokat első kézből, és tapasztald meg egy igazán összetartó közösség erejét.
 

A YOUNG LIVING KOMPENZÁCIÓS TERV 

7. A tagok több, mint 89%-a egyszerűen csupán azért csatlakozik a Young Livinghez, hogy termékeket vásároljon anélkül, hogy üzletet építene. 
A Young Living az emberekre és a termékekre koncentrál, nem pedig a profitra. „Azt szeretném, ha mindenki a tudás és a termékek megosztására koncentrálna, nem pedig a bevétel növelésére.” – mondta a cég alapítója D. Gary Young. 
 
8. Alacsony belépési költség, készletre vonatkozó előírások nélkül.
 
young living kompenzációs terv

Prémium Starter szettek gyors és költségbarát módja a személyes siker garantálásának. 

9. A Young Living rendelkezik az iparág legszéleskörűbb, legbőkezűbb kompenzációs tervével. Tekintsd meg a legfrissebbjövedelemnyilatkozatukat a potenciális bevételi statisztikákról. 
 
10. A kifizetett jutalékok kb. 50%-át a PV bevételek teszik ki! 
2018-ban kb. 800 millió dollárt fizetett ki tagjainak világszerte.  
  

MAGAS MINŐSÉGŰ ESSZENCIÁLIS ILLÓOLAJOK

A Young Living ünnepli a természet, a test, az elme, és a lélek harmóniáját és mindenbe, amit előállít beleteszi ezt. Különböző technikák felhasználásával, gőzdesztilláció, hidegsajtolás, extrahálás segítségével megőrizzük a növények erőteljes hatását és jótékony tulajdonságait. Minden egyes alkalommal, amikor a kezedbe veszel egy Young Living esszenciális illóolajos üvegcsét, a tiszta természet egy darabját tartod a kezedben.
 
11. A Magtól a Zárjegyig minőségi előírásainak köszönhetően tudunk a világ vezető illóolajgyártó cégeként működni.
 
magas minőségü esszenciális olajok 

A legmagasabb hatékonyságú forrás folyamatunk alapelve, melyeket saját farmjaink, partnerfarmjaink és a "Magtól a Zárjegyig" folyamat előírásait szigorúan betartó partnereink biztosítják, így garantálva az illóolajaink és termékeink magas minőségét.

tudományos alapokon nyugvó formuláknak, és az esszenciális illóolajok és más termékek szigorú tesztelési folyamatának köszönhetően mindig tiszta, kiváló minőségű termékeket szálltunk, melyek megfelelnek a szigorú minőségi előírásainknak. 

szabványok határozzák meg azon biztonsági intézkedések sorát, melyek garantálják a nemzetközi jogi irányelvek betartását a növényfajok védelme érdekében.
  

12. A D. Gary Young Research Institute elkötelezte magát Gary Young víziója és a folyamatos innováció biztosítása mellett. 
D. Gary Young Research Institute a Központi Főhadiszállás első emeletén található. Az új laboratórium lehetővé teszi látogatóink számára, hogy még többet megtudjanak a Magtól a Zárjegyig folyamat szigorú előírásairól, és testközelből szemlélhessék meg a kutatóintézet elkötelezettségét az új technológiák felfedezése iránt, hogy így újabb és újabb termékeket tudjanak megalkotni.
 

ESSZENCIÁLIS ILLÓOLAJ OKTATÁS

A könyvektől és brossúráktól kezdve a Termékismertetőn keresztül és a digitális erőforrásokon keresztül az a céljuk, hogy minden lehetséges módon segítsék tagjaikat, hogy a lehető legtöbb információhoz hozzájussanak. A folyamatos tanulást, önképzést igazán fontosnak tartják. Regisztrált tagjaik és a Young Living rajongók egyaránt követhetik őket az Instagramon, a Facebookon, és a Twitteren, valamint lehetőségük van felkeresni a Young Living blogot is.
 
13. Ingyenes, megosztható segédanyagok a Virtuális Irodában, melyek közt találsz termékismertető prezentációkat, megosztható grafikákat, és olyan eszközöket, mint a Young Living Életstílus füzet, mely minden egyes termékhez hasznos információkat és felhasználásra vonatkozó ötleteket tartalmaz.
-  A Facebook oldalukon megtalálod az eseményeiket, olvashatsz napi tippeket, szépségápolási javaslatokat, és Te is része lehetsz online közösségünknek.
-  A Virtuális Irodában friss híreket, speciális ajánlatokat olvashatsz, valamint nyomon követheted rendeléseid történetét, a kvalifikációdat, és a csoportodról, új belépőkről is informálódhatsz. 
illóolaj oktatás 

Minden évben lehetőséged van több rendezvényen is részt venni , hogy megismerhesd és kapcsolatba léphess más Young Living tagokkal, beleértve az oktatási rendezvényeket, az éves Európai és Nemzetközi Nagykonferenciákat, a farmlátogatáskokat, az elismerési visszavonulásokat és a negyedévenként megrendezett Young Living Day rendezvényeket a térségedben.  

ESSENTIAL REWARDS HŰSÉGPROGRAM

Az Essential Rewards (ER) hűségprogrammal a Young Living visszaad tagjainknak. Amikor egy tag csatlakozik az Essential Rewards programhoz, minden hónapban automatikus rendelésre kerül sor. A megrendelések után pontokat kap, melyeket a kedvenc termékek megrendelésére is fel lehet használni, emellett kedvezményes összegű vásárlásra, ajándék termékekhez történő hozzáférésre és egyéb kedvezményekre is lehetőséget biztosítanak.   
 
14. Az Essential Rewards program segítségével minden hónapban eljuttatjuk kedvenc termékeidet, egészen az ajtódig.
A Young Living tagok minden hónapban megkapják az általuk kiválasztott termékeket. Ez a hűségprogram kizárólag a regisztrált tagok számára érhető el.
  
15. A Young Living havi PV promóciója lehetővé teszi számodra, hogy minden hónapban ajándék termékeket kapj, valamint exkluzív termékekhez juss hozzá a kvalifikáló rendeléseddel.
 
16. Az Essential Rewards program keretében megjutalmazzák hűségedet! Amikor minden egymást követő 3. hónapban teljesíted az előre meghatározott kvalifikációs szintet, különleges jutalomban lesz részed! - beleértve a különleges Loyalty keveréket.
 

A D. GARY YOUNG, YOUNG LIVING ALAPÍTVÁNY

A D. Gary Young, Young Living Alapítvány amellett kötelezte el magát, hogy a saját céljaik elérésére ösztönzi az embereket, s igyekszik csökkenteni a fejlődő országokban élő közösségek hátrányait azzal, hogy oktatási lehetőségeket kínálnak számukra. Képzeljük csak el azt a világot, ahol minden gyerek megfelelő oktatásban részesül, így megfelelő önbizalommal és erős alapokkal rendelkező vezetőkké válhatnak, s ezáltal gondoskodhatnak családjukról, irányíthatják saját életüket, és pozitív változást hozhatnak közösségük életébe.
 
17. Már 10 éve működik a 2009-ben alapított D. Gary Young, Young Living Alapítvány!
 
young living illóolajok alapitvany 

Az alapítvány akkor kezdte meg működését, amikor a Young Living alapítója, D. Gary Young víziója és szenvedélye arra ösztönözte őt, hogy létrehozza Equadorban az első Young Living Akadémiát – az Alapítvány projektjei és partnerkapcsolatai százai közül az elsőt. Mára már négy végzős osztályt ünnepeltek, és még nincs vége!  

18. Az adományok 100%-át közvetlenül az Alapítvány projektjeinek finanszírozására fordítják. Minden ezzel kapcsolatos adminisztrációs költséget a Young Living áll. 
 
young living illóolajok alapitvany 

19. Több, mint 170 jótékonysági szervezet és több, mint 250.000 egyén életét érinti az Alapítvány munkája. Az Alapítvány ígéretet tett arra, hogy 2024-re ez a szám az ötszörösére fog nőni

20. A 2018. évi Nemzetközi Nagy Találkozó ideje alatt, az Alapítvány több, mint 1 millió dollárt küldött a Hope for Justice számára, hogy segítse a küzdelmet a modern rabszolgaság ellen Kambodzsában, Etiópiában és Ugandában. Tekintsd meg ezt a videót , hogy mi mindent értek el 2018-ban. 

-  Az Alapítvány most ünnepelte az ugandai Malária Központ az első születésnapját, valamint befejeztük a Yarsa falu otthonainak konstrukcióját, és a Young Living Akadémia építését Nepálban.
-  Jelenleg folyó nagyobb projektjeink közé tartozik a Sole Hope, a Healing Faith Uganda, a Young Living Academy Ecuador, valamint a Rebuild Nepal. Ezeken kívül helyi katasztrófák esetén is igyekeznek segítséget nyújtani.

YOUNG LIVING 5X5 TERV 

A Young Living immáron 25 éve vezeti a modern esszenciális illóolaj mozgalmat - és ezzel még nincs vége! 2019-ben példátlan programot indítottak útjára: az 5x5 tervet.

Ez az ígéret újradefiniálja ipari vezető szerepüket, valamint pozitív hatást fejt ki a Young Living fejlődésére szerte a világban, mely hatást gyakorol a közösségekre, és a családokra szerte a világban.

21. A Young Living célja, hogy 2024-re teljesíteni tudja a „zéró hulladék” célkitűzést.
 
22. Jelenleg 6 millió taggal rendelkezik, célja, hogy 2024-re ez a létszám további 5 millió fővel fog növekedni. 
- A Young Living valóban egy globális cég. Több, mint 150 országba szállítja termékeiket!
- Milliónyi taguk közül, 89,5% kiemelt vásárlója – olyan Young Living tagok, akik még soha senkit nem regisztráltak, azonban rendíthetetlenül vásárolják a termékeket és élvezik azok jótékony hatásait.
 
23. 2024-ig évente 5 új farm megnyitása.
Tudj meg többet a Happy Pili Tree Farm és Lepárlóról, amely egyike legújabb partnere a Fülöp szigetek Bicol régiójában. Itt kerül előállításra a rendkívül magas minőségű Elemi esszenciális illóolaj.
 
24. D. Gary Young, Young Living Alapítvány több, mint 5 millió életet tett jobbá.
 
25. Öt, vagy több új országban piac nyitását tervezik évente, 2024-ig. 
2019. elején a Young Living irodát és kutatóközpontot létesített Bogotában, Kolumbiában, s még fél tucat iroda megnyitását tervezik az év második felében.
 
 
Ha szeretne rendelni az illóolajokból, akkor ezt a www.youngliving.com oldalon teheti meg regisztráció után. A rendszer kérni fog egy szponzori, illetve beléptetői(enroller) azonosítót, ide írja be az én ID számomat: 13012906 és máris nagykereskedelmi áron vásárolhat a több mint 100 féle illóolaj, párologtató és más, egészséges illóolajokkal kombinált táplálékkiegészítők közül. Ha a regisztrációnál a disztribútori felhasználási módot jelöli be, ez 24%-os árkedvezményt jelent a vásárlásnál.
 
 
 

Aromaterápia a gyerekszobában

Az utóbbi időben egyre többen fordulnak az aromaterápia irányába gyermekük egészségügyi problémájára keresve a megoldást. Az aromaterápia és más természetes módszerek mindeközben nem zárják ki, hogy ha szükséges a szülők orvoshoz forduljanak segítségért.  

Az aromaterápia az egyik legkellemesebb és legszelídebb kezelés, amelyet gyerekek ápolásában használhatunk. Az illóolajok működése nagyon egyszerű: különböző vegyületek egyvelege segít a bakteriális fertőzések vagy akár a vírusos megbetegedések kiegészítő kezelésében, legyőzésében. A szagláson keresztül az illatok azonnal kifejtik jótékony hatásukat az egész szervezetünkre, segítik annak egészséges működését.    

Érdemes csakis a legjobb minőségű illóolajokat vásárolni és használni, amelyeknek biztosak vagyunk az eredetében és tisztáságában. Ez gyermekek esetében kiemelten fontos szempont. A Young Living illóolajok közül sok alkalmas a gyermekek számára is, de ezeket felhasználás előtt javasolt hígítani. Néhány Young Living termék már előre hígítva van a hordozó olaj által (ez a címkén feltüntetésre kerül). A gyermekek jellemzően pozitívan reagálnak az illóolajokra, nyitottak rájuk, szeretik őket.

 
 

A megfelelő illóolaj kiválasztása 

Ha bizonytalan melyik illóolaj lenne a legmegfelelőbb, akkor rövid fél órás konzultáció során segítek kiválasztani. A kiválasztás általában illatozás alapján történik, amelyet kineziológiai teszteléssel megerősíthetünk, amennyiben szükséges.

Ha szeretne rendelni az illóolajokból, akkor ezt a www.youngliving.com oldalon teheti meg regisztráció után. A rendszer kérni fogja egy szponzori, illetve beléptetői(enroller) azonosítót, ide írja be az én ID számomat: 13012906 és máris nagykereskedelmi áron vásárolhat a több mint 100 féle illóolaj, párologtató és más, egészséges illóolajokkal kombinált táplálékkiegészítők közül. Ha a regisztrációnál a disztribútori felhasználási módot jelöli be, ez 24%-os árkedvezményt jelent a vásárlásnál.   

Tekintse meg a termékkatalógust kényelmesen itt:  https://issuu.com/yleurope/docs/productguide2019_hu

 

 

 

Időpont egyeztetés: 00421 905 985 160
grofzsuzsa1@gmail.com
Helyszín: Komárno, Nám. Kossutha 1
Gróf Zsuzsanna - kineziológus, 2010