Kérdése van? Keressen bizalommal: +421 905/985 160

A kliens mikor hozzám fordul, megfogalmazza mi a gondja, milyennek érzi magát ebben a helyzetben, mit akar elérni, mit hajlandó tenni ennek érdekében.

A személyes, négyszemközti találkozások során rádöbben, milyen egyszerűen és nagyszerűen működik az izomtesztelés. Az ő teste tudja a legjobban mire van szüksége.


A tesztelő figyeli a test válaszait és tiszteletben tartja azokat. Így csak az történik a stressz oldás ideje alatt, ami a kliens számára a  legjobb. Nem találgatunk, gyengéden, tiszteletteljesen követjük a teste útmutatásait.  Gyakran használjuk a homlok- tarkó tartást és más egyszerűen elvégezhető korrekciókat, mint pl. fül, szempontok masszírozása, meridiánok, színek, eszenciák, szimbólumok, keresztbe lendítéses gyakorlatok, amit a test igényel.
A stressz oldás kb. 1 órát vesz igénybe. Ez elég idő arra, hogy feloldódjon a stressz „ az adott üggyel” kapcsolatban, beinduljanak az öngyógyító folyamatok, helyre álljon az egyensúly. Újult erővel, magabiztosan a célunk felé haladjunk a pozitív változást elfogadva. Megértjük, mindig van választásunk, amivel megvalósíthatjuk az áhított jövőt. Szükséges hozzá a test, lélek és szellem harmóniája.

 

 

 

 

 

 

 

Időpont egyeztetés:
00421 905 985 160
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Helyszín:
Komárno, Nám. Kossútha 1

Időpont egyeztetés: 00421 905 985 160
grofzsuzsa1@gmail.com
Helyszín: Komárno, Nám. Kossutha 1
Gróf Zsuzsanna - kineziológus, 2010